SponsorKliks

Lever een financiële bijdrage aan Multiple Noise, zonder dat het jou iets kost.

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Multiple Noise ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Multiple Noise. En nogmaals, het kost je niets extra!

Sponsor Theaterkoor Multiple Noise, gratis!


Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Multiple Noise. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Kies voor Theaterkoor Multiple Noise en klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt SponsorKliks?


Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten ze op de bankrekening van Multiple Noise. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol een commissie uit en profiteert Multiple Noise hier direct van!

Je blijft anoniem


Noch SponsorKliks, noch Multiple Noise weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. Ze weten alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Multiple Noise is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Bezoek onze pagina via: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11288