Over Multiple Noise

Wij over ons

Theaterkoor Multiple Noise is een dynamisch en vooral enthousiast muzikaal gezelschap met 18 leden. We zingen en combineren dit met theater. Onze laatste shows zijn complete verhalen met een diversiteit aan nummers, theater en video in een mooi decor. Na het jubileumconcert in 2015, een voorstelling met Muziekvereniging Armonia uit Hengelo, ‘Requiem voor een HOTLO’ eveneens in 2015 en twee avondvullende producties in 2017 en 2019, en de vanwege Covid19 helaas gecancelde voorstelling “Top200” die in 2020 in de theaters zou verschijnen, zijn we alweer hard aan het repeteren voor een volgende, verrassende productie. Daarnaast zijn we regelmatig te zien bij diverse festivals in de regio zoals Amusing in Hengelo. Om ons te komen bekijken en beluisteren kun je terecht in onze agenda. 

Wij repeteren op maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in ’t Korhoen te Hengelo (Korhoenstraat 2).

Ons repertoire

Ons repertoire varieert van pop tot klassiek, van Nederlandstalig tot Gregoriaans en van ballads tot hardrock. Ook zetten we bekende nummers in een eigen, vernieuwd arrangement. Of we herschrijven de tekst van een bestaand nummer zodat het beter in ons verhaal past.

Ondersteuning

Naast onze dirigent Ton Annink heeft Theaterkoor Multiple Noise Harold Vriesema als vaste pianist en werken we samen met regisseur Mareen Hoek. Ook zijn er binnen ons koor verschillende leden die een instrument bespelen, waardoor we de beschikking hebben over een eigen ensemble met onder andere viool, dwarsfluit en djembe tijdens optredens en voorstellingen.