Over Multiple Noise

Wij over ons

Theaterkoor Multiple Noise is een dynamisch en vooral enthousiast muzikaal gezelschap met ongeveer 20 leden. We zingen en combineren dit met theater. Onze muziektheater voorstellingen zijn complete verhalen met diversiteit aan muziek, theater en eigengemaakte video’s. Daarnaast zijn we erg trots op onze decors! Momenteel zijn we hard aan het werk voor een volgende en verassende productie.

Ons repertoire

Ons repertoire varieert van pop tot klassiek, van Nederlandstalig tot Gregoriaans en van ballads tot hardrock. Ook zetten we bekende nummers in een eigen, vernieuwd arrangement. Of we herschrijven de tekst van een bestaand nummer zodat het beter in ons verhaal past. We gaan in ieder geval geen uitdaging uit de weg. Een nummer in het Fins, Zweeds of Afrikaans, er zijn al heel wat talen de revue gepasseerd!

Ondersteuning

Naast onze dirigent Ton Annink heeft Theaterkoor Multiple Noise Harold Vriesema als vaste pianist en werken we samen met regisseur Mareen Hoek. Ook zijn er binnen ons koor verschillende leden die een instrument bespelen, waardoor we de beschikking hebben over een eigen ensemble. Het ensemble bestaat uit onder andere viool, dwarsfluit en djembe.

Wat wij hebben gedaan:

In 2015 traden we op met ons eigen 25 jarige jubileumconcert, waarbij we oud leden hadden uitgenodigd om met ons mee te zingen. Ook verzorgden we de zang en de theater in de voorstelling ‘Requiem voor een HOTLO’ i.s.m. Muziekvereniging Armonia. Verder maakten we twee eigengeschreven producties in 2017 Huttenkloas en in 2019 en… leefden ze nog lang en gelukkig?. Vanwege covid-19 is in 2020 de voorstelling “Top2000 Tribute” geanuleerd. Daarnaast zijn we regelmatig te zien bij diverse festivals in de regio, zoals Amusing in Hengelo. Benieuwd wanneer we te zien zijn? Bekijk onze agenda. 

Repetities

Wij repeteren op maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in Hengelo (O).

Ben je geïnteresseerd om bij ons koor te komen? We houden regelmatig een open repetitie. Via onze contactpagina kun je jezelf aanmelden. We nemen dan contact met je op en laten je weten of we op dat moment op zoek zijn naar nieuwe leden!