De organisatie

De organisatie van Theaterkoor Multiple Noise is in handen van het bestuur, muzikaal ondersteund door de dirigent en pianist en creatief ondersteund door de regisseur. 

Het bestuur

Een algemene vraag? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk met je contact op.

Onze dirigent

Ton Annink heeft aan het Conservatorium van Enschede de studies Docent muziek en Muziektherapie afgerond. In 1988 volgde hij hier ook de eenjarige studie Koordirectie bij Kees Stolwijk.

Al tijdens zijn studie was Ton verbonden als muziekdocent aan het Pius X College te Rijssen en Almelo. Ondertussen is hij hier al meer dan 30 jaar werkzaam als o.a. ckv-docent en kunstcoördinator. Hij organiseert jaarlijks een musical en the Voice van Pius/Almelo. Vanaf 2005 is Ton examinator en landelijk vaksectievoorzitter van de staatsexamens muziek. (DUO-Stexvo)

In 2014 kwam een nieuwe uitdaging op Ton’s pad. Hij werd aangesteld als coördinator van de Kunstklas Muziek op Het Stedelijk Lyceum, locatie Kottenpark in Enschede. Hier organiseert hij o.a. internationale projecten, waarbij zijn opgebouwde netwerk goed van pas komt.

In januari 1990 richtte Ton Multiple Noise op. In de loop der jaren groeide het koor van vocaal ensemble door naar een volwaardig theaterkoor met leden uit de hele regio.

Een hoogtepunt in de dirigeer-carrière van Ton was zijn deelname aan Burgunde 800 in 2006, waar hij een van de dirigenten was van een gelegenheidsorkest van 200 instrumentalisten en zangers.

Onze regisseur

Mareen Hoek is in 1996 afgestudeerd aan de Hogeschool der Kunsten Utrecht. Na haar studie was ze onder andere verbonden aan theatersportgroep “Tante Piek’s Visite”, het Enschedese muziektheatergezelschap “Rood Verlangen” en Musicalschool Twente. Ook werkte ze af en toe voor tv en film. Sinds 2011 maakt ze haar eigen producties. Momenteel werkt ze bij Stichting Cliniclowns.

Sinds 2018 is Mareen als regisseur betrokken bij Theaterkoor Multiple Noise. Een behoorlijke uitdaging, omdat veel leden weinig acteerervaring hebben, maar ook omdat het een hele kunst is muziek en theater met elkaar te verbinden in een duidelijk verhaal. Dat Mareen deze uitdaging meer dan toevertrouwd is was in maart 2019 al te zien tijdens de productie “En … leefden ze nog lang en gelukkig?”.

Commissies

Om alles in goede banen te leiden zijn er diverse commissies actief binnen Multiple Noise: 

  • Kledingcommissie  
  • Communicatiecommissie
  • Repertoirecommissie
  • Sponsorcommissie